BLOG: Lars gaat een jaar Highschool 4-en in Amerika

2 jaar geleden...

Onze neef en petekind Lars staat op het punt om voor een jaar naar Amerika te gaan. Highschool, dat is zijn droom. Deze droom sprak hij 2 jaar geleden uit. En wat je kunt dromen, kun je waarmaken. Hij kwam in de actiemodus en op zijn 16e verjaardag kreeg hij een "GO" van zijn ouders. Nu kon de voorbereiding echt beginnen.

Corona wijzigde zijn plannen

In de zomer van 2020 zou Lars vertrekken. Hij behaalde zijn diploma van de middelbare school en had er zin in. Helaas moest hij zijn plannen even vooruitschuiven in verband met Corona. En misschien heeft het zo moeten zijn dat hij thuis moest blijven. Want in diezelfde zomer overleed onze (schoon)vader en dus de opa van Lars. Het waren dierbare momenten van samenzijn en het leven te 4-en.

Van uitstel komt geen afstel

In de zomer van 2021 gaat het nu echt gebeuren! Lars gaat voor een jaar naar La Grande (Oregon). Hij verblijft daar in een fijn en liefdevol gastgezin. 

Herinneringen om te 4-en

Vorige week hebben we een fantastisch afscheidsfeest gevierd. Nou aan Lars en zijn vrienden hoef je niet uit te leggen wat 4-en is, dat snappen ze heel goed! :). Als familie wilden we hem naast wat zakgeld aan US Dollars nog wat waardevolle herinneringen op papier meegeven. Dit hebben we gedaan middels het dag-dag-dagboek (https://www.4enzo.nl/a-64793882/4-vriendschap/dag-dag-dagboek/). Opa, oma's, ooms en tantes, neefjes en nichtje, allemaal schreven we onze mooie herinneringen met Lars op papier met leuke foto's.

                                                                                        

Kado gaat mee in de koffer en op avontuur

Heb jij ook een neef die op avontuur gaat? Of een collega die afscheid neemt? Of een vriendin die verhuisd? Of een teamlid die stop bij de vereniging? Allemaal mooie 4-momenten voor de dierbaarste en hilarische herinneringen. Zet ze samen op papier en geef het kado!

 

Lars, zoals tante Yvonne je al toesprak, geniet en 4 de mooie momenten. Want dat zijn herinneringen voor het leven!

 

© 2021 - 2023 4&ZO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel