BLOG: Heb jij nog tijd voor een spontaan 4-moment?

 

Heb jij nog tijd voor een spontaan 4-moment? 

Wat heerlijk dat “bijna” alles weer kan. We gaan weer rennen als een dolle, staan weer in de files en de agenda loopt weer vol. We genieten van het ontmoeten! Maar spontaan afspreken om bijvoorbeeld een vriendschap te 4-en wordt bijna lastig. Dat besef kwam extra binnen toen een vriendin appte: ‘oh het spontane gaat er weer af met die volle agenda's’. 

Genieten 
Los van alle ellende die Corona met zich meebracht hebben we ook heel erg genoten van alles wat er wel was. Juist dat bracht deze webshop met zich mee. Het besef dat we het leven moeten 4-en en de momenten aan moeten grijpen. Het bekende Tokkenspel heeft ons bijvoorbeeld de nodige hilarische avonden opgeleverd met vrienden, buren en familie. Maar ook de vele tijd die we met ons gezin doorbrachten was genieten. 

Samenwerken 
Het gezelschap van je collega, wat zo vanzelfsprekend was, ging je nog meer waarderen. En tegelijkertijd voel je mee met iedereen die in de zorg werkt, economisch geraakt is of al 1,5 jaar op een zolderkamertje zit te werken. Of collega's die zonder het afscheid wat ze verdienden met pensioen gingen of een andere baan vonden. Meer dan ooit te voren werd deze waardering uitgesproken met allerlei gifts die via de brievenbus op plaats van bestemming kwamen. Ook wij vinden het gaaf om hieraan bij te dragen met ons aanbod  4 samenwerken. 

Warme knuffel 
Op 1,5 meter afscheid was het niet mogelijk om een fijne warme knuffel te geven, terwijl het soms zo hard nodig was. Ook dat hoort bij 4-en, ook al is er vaak niets feestelijks aan.  

Feestjes 
Wij houden ervan! En ja we zijn dan ook vaak van de partij. Het eeuwige dilemma van het kado was altijd een ding. Nu met 4&ZO hebben we dit voor onszelf, maar zeker voor jullie, een stuk makkelijker gemaakt. Heb je keuzestress in het samenstellen, dan doen we kado-suggesties. Je kunt ons ook altijd mailen met hetgeen je te vieren hebt. We denken graag met je mee!  

4 momenten 
Het zit nog zo vers in ons geheugen: “als de maatregelen straks voorbij zijn dan gaan we onze agenda niet weer volproppen...” Maar toch lijkt het ons alweer te overkomen en lijken spontane 4-momenten alweer bijna onmogelijk. En voor je het weet zitten we alweer aan het kerstdiner.... 

Er is altijd wel iets te 4-en toch? 

 

Dave en Yvonne 

© 2021 - 2024 4&ZO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel